Milyen internet lehetőség van vidéken, kis létszámú városkában? Melyik lehet a legjobb választás? Az 1mb-os nettel nem vagyok megelégedve
" Az 1mb-os nettel nem vagyok megelégedve "
akkor ezek szerint van már neted egy 1 megás és ennél nagyobbat szeretnél,hol laksz ?
Beírod a pontos címet és kiadja, hogy mi érhető el.
Igen, 1 mb-os netem van
Az Alföldön lakok, címet nem szeretnék kiírni
köszi
Igen, 1 mb-os netem van
köszi
jah, és még valami
egyszer próbáltam átváltani netet, de a szolgáltató szinte nem enged el, erre nem tud valaki megoldást? egyszer írtunk nekik levelet, meg betelefonáltunk, de semmi
beszéltünk a thomesokkal, hogy szünetmentesen átváltanak, de telefonon azt mondták, hogy nem lehet, amíg meg nem szüntetem az adsl-t, ami bonyolultabb, mivel a vezetékes telefon is arról megy, de azt viszont már átváltotta a vezetékest a thome, azt hiszem, és nem tudom, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy elengedjen az adsl, vagy fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem
Ha nincs hűség szerződésed, akkor fel kell mondani az elfizetést!
Aztán keress egy szolgáltatót, aki neked a legközelebb van!Ott igényelhetsz telefont, netet és kábel TV-t is!Ezek a kombi csomagok mindig kedvezményesebb áru, mint ha a külön vennél meg mindent.Nekem TARR-os van.Telefon 1.-/hó, (
Kapcsolási díj
0 Ft
Csúcsidő
Cs. kívül
Hálózaton belül
0 Ft
0 Ft
Helyi (hálózaton kívül)
7,5 Ft
3,33 Ft
Távolsági (hálózaton kívül)
15,2 Ft
7,2 Ft
Pannon GSM
45,83 Ft
27,5 Ft
T-mobile
45,83 Ft
27,5 Ft
Vodafone
45,83 Ft
37,5 Ft
) a fullos TV, meg a 10 Megás net tíz ezer párszáz forint!
A "matávnál" meg évezredekkel ezelőtt 3-4 ezer volt csak a telefon+ a csicsergés díja!!!
"Igen, 1 mb-os netem van
köszi "
Ne is ide írd be a címed, hanem a szelessav.hu keresőjébe...
ja
csak baromi messze van Pest, ha egyáltalán ott van a központjuk, amit szinte biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!