Nikon D3200-hoz jó ez az objektív?
Használható hozzá ,de nem a legjobb választás d3200-hoz mert szerintem ebben az objektívben nincs beépített fókuszmotor és sajna a d3200-ban sincs ami azt jelenti hogy csak manuális kézi élességállítás lehetséges.De ez attól is függ hogy mire szeretnéd használni ha mondjuk makróra akkor statívval akár jó választás is lehet a képminőségével sincs baj az árához képest.De ha mondjuk eseményfotózásra ,szülinapi parti ,családban gyereket fotózni vagy hasonló arra inkább egy beépített fókuszmotoros objektív lenne az igazi.
bár ha ezt nézed ugyan az az objektív csak ennek benne van a nevében hogy HSM- ez a sigmának a (Hyper-Sonic motorja) ez már tud automatikusan élességet állítani a te gépeddel is , de drágább mint a HSM nélküli.
Bár én a sigmától egy kicsit "félek" attól függetlenül hogy van nekem is és tökéletesn szuperál :) csak fotós ismerősöktől hallom mindig hogy vettek egyet és a zoom hoz szükséges szalag hamar tönkrement de ez a hamar több évet jelentett,de ez típusfüggő nikon optikákkal is előfordul csak ritkábban nem elrémisztésnek szántam!. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!