Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Most mi van a Canon 1200D-val?...

Most mi van a Canon 1200D-val? Nem is lesz, igaz?

Figyelt kérdés

Eleinte vártam, kíváncsi voltam, mivel rukkolnak elő. (Gugliba írva nem találok semmi érdemlegeset.)

De rájöttem, hogy szerintem ilyen nem lesz.

Az 1100D egy olyan gép, amiből kényelmi funkciókat spórolták ki és direkt igénytelenné tették. Így egy kezdő viszonylag olcsón megveszi. Arra jó, hogy megtanuljon fotózni, megtanulja, milyen beállítás mire jó és közben begyakorolja a kompozíciót. Egy kezdőnek ez is hatalmas ugrás, nem a hiányosságoknál lesz leragadva.

Majd, ha már tud fotózni, zavarja az "igénytelenség" és van pénze, vesz egy új vázat.

Gumírozott külső borítást nem kaphat az utódja, mert akkor --> 600D, 650D and so on...

Érintőkijelzőt nem kaphat --> 650D

Kihajtható kijelzőt nem kaphat --> 600D

Több megapixelt se --> 600D

Meg, bármivel fejlesztenék, akár megbízhatóság, jobb üzemidő, már ott tartanánk, hogy nem tudnák olcsón eladni, nem lehetne a kezdők tanulógépe, amihez viszonylag könnyű hozzájutni.

2013. dec. 23. 00:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg egy butított 600D lesz.
2013. dec. 23. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Annak van értelme?

Az 1100D is butított 600D.

2013. dec. 23. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egy elég butított. :D

Semmi pontosat nem tudni még, azt sem, hogy lesz-e egyáltalán. Én nem látom értelmét...

2013. dec. 28. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos, a jelek szerint megérkezett. Nekem nem jön be.
2014. márc. 18. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!