Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van-e 20000ft-40000ft között...

Van-e 20000ft-40000ft között érintő képernyős fényképezőgép ami normális?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha érintőset akarsz, akkor mondj le a képminőségről, ha képminőséget akarsz, mondj le az érintőképernyőről.

Tapasztalat.

2013. dec. 13. 00:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Sejtetem, hogy valami ilyesféle hátránya lesz az érintőképernyőnek.Azt megkérdezném, hogy ezen az árkategórián belül van-e olyan készülék ami kb 5-1 m távolságról lefényképezett A4 papiról képes-e olyan képet készíteni amin olvashatóak a betűk?
2013. dec. 13. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
5-1 méter helyett 0,5-1 métere gondoltam.
2013. dec. 13. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem kifejezetten gép függő, sokkal inkább betűméret függő.

Canonok minőség terén mindent viszenk, viszont egy hangyányit túlárazottak. Jó a Nikon is, ők is értenek a fotózáshoz. Viszont a Samsungot nem ajánlom. Okos-okos de nem értenek sokmindenhez, amihez az előbbi két király viszont igen. A Samsung egyet tud. Felokosítani mindent, és ott kezdődik a baj.

[link]

Nem rossz, bár én inkább a DSLR-ek világában mozgok otthon. Csak figyelni szoktam a Canon híreit.

Szerviz terén se rossz márka, és van tapasztalata képalkotás terén (fényképezők, nyomtatók, számológépek, scannerek, stb)

2013. dec. 13. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Először meglepődtem a kérdésen és a válaszokon, de aztán szerencsére megláttam a dátumot.

Hát nem tudom, hogy az elmúlt 6 évben sikerült-e a dűlőre jutni - tekintve, hogy elő lett hozva a kérdés, nem biztos - de ma már talán szinte nem is gyártanak érintős lcd nélküli fényképezőt. Egyre inkább alapnak számít pl. az érintős AF (a Panasonic milceiben legalábbis, a többi márkát annyira nem ismerem, körül kell nézni). Ezek olyan feature-ök, amik papíron mind jól hangzanak és 1-2%-kal megnövelhetik a vásárlói kedvet. A gyakorlatban szerintem a büdös életben nem használtam ki az érintőképernyő előnyét (manuális vagy mezei AF-t használok, navigálni meg egyszerűen kényelmesebb a gombokkal). Egyszerűen az egész folyamat, hogy úgy mondjam lassabb, főleg, ha ott vagy az események közepén. Még mindig kényelmesebb/gyorsabb a keresőn keresztül szemlélni az eseményeket, ujjaddal az exponáló gombon. Inkább azoknak lehet jó, akik eddig mobillal fotóztak, és nehezen tudnak/akarnak átszokni a keresőre és az expo gomb nyomogatására.

2019. okt. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!