1000-es motorhoz milyen élménykamera az ami jó?
Kicsit zavarban vagyok, mert láttam 15-tól 135k-ig különböző árkban, annyifélét, hogy az nem igaz. Szeretnék egyet venni, de persze nem lenne jó, ha valami bóvli lenne, de valami ami korrekt az árához képest, elvégzi a dolgát, felveszi jó minőségben az utat. És nem kell sok felesleges funkció. Már kinek mi a felesleges.
Valaki tudna ajánlani 1-2 ilyen terméket, és az milyen árba lenne?
Szándékosan nem írok típust, mert nem tudom mi az igényed és az amennyit rá szánnál. Nekem évek óta van "sport-kamerám" használom is mindig amikor motorozom. Az lenne a tanácsom: bóvlit semmiképen ne vegyél, távirányítós legyen és könnyen tudd átvenni, vagy a memória kártyáját letölteni.
Nekem SD-kártya van benne, amit ha kiveszek a kamerábol bele teszem a noot-book-ba és néhány gombnyomással le van töltve. Tárolni, netre feltenni, más hordozóra feltölteni kész lehetőség kínálkozik. Sok sikert a választásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!