Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon EOS1100 D fényképezőgép...

Canon EOS1100 D fényképezőgép jó lenne elsőnek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy első tükörreflexes fényképezőgépnek jó lenne az említett gép?!
2013. dec. 1. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

nézz körül szerint a sonyk között is, de alapjába véve, igen jó gép, nekem 600D-m van, egy fokkal jobb, de jó az 1100D is

röviden

2013. dec. 1. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel belépő szintű gép, pont az a feladata, hogy első tükrös gép legyen. Erre való.

Sonyt, egyéb "kisebb" márkákat szokták még javasolni (mint előttem is), de nagyon érdemes elgondolkodni azon, hogy mekkora objektív-választék van azokhoz - és mekkora a Canonhoz vagy Nikonhoz. Mert később sokkal egyszerűbb lesz csak vázat cserélni, mint teljes objektívparkot...

2013. dec. 2. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Én még megnézném a helyedben a Nikon D3100-at is. Szerintem jobb vétel lenne, árban meg kb. ugyan ott van.

De természetesen tökéletes az 1100D is kezdésnek

2013. dec. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!