Eladnám a kézi kamerámat, hogyan, hol?
Figyelt kérdés
Már több mint 2 hónapja fenn van a neten, de egyre sürgősebb lenne nekem a dolog. Milyen oldalakra érdemes feltenni? Egy egyszerű kis Sony dcr-sx65e-ről van szó. Ha valaki ismer oldalakat (az apródon, jófogáson kívül) írja meg, pls!
Köszönöm!
2013. nov. 9. 10:41
1/6 anonim válasza:
Esetleg még hardverapró. De ott nem gyakori az olyan hülye aki áron felül megveszi. Ott általában az emberek többsége tudja mi mennyit ér szóval túl drágán nem fogod tudni eladni de korrekt áron hamar elmehet.
3/6 A kérdező kommentje:
60ért vettem és 35ért adnám el... 40ért akartam de nincs meg hozzá a töltőm viszont USB-s szóval nem lényeg annyira
2013. nov. 9. 14:48
4/6 anonim válasza:
Hát, pedig ez reális árnak tűnik. Vedd le a régi hirdetéseket és rakj fel újat. Készíts a kameráról képet, lehetőleg fehér háttéren (lepedő, papír, stb.) és töltsd fel azt is. Expressz, apronet, hasznaltat.hu, index videó fórumok, pixinfó apróhirdetés. Vatera, apród, jófogás ilyen szempontból felejtős.
5/6 anonim válasza:
Ez egy SD kamera, ha jól látom, szerintem nem reális az ár
az egy két éves Full HD-kat lehetne ennyiért adni
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet, felnézek az említett oldalakra
én azért tartom reálisnak, mert egyetlen egyszer használtam, felvételihez mozgókép szakra (aki elhiszi, elhiszi, aki nem, azzal nem tudok mit kezdeni) tehát egy kb semennyire sem használt, jóformán új kamerát már nem szeretnék 35 alatt adni
2013. nov. 10. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!