Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért csinálja ezt a kamerám?

Miért csinálja ezt a kamerám?

Figyelt kérdés
Ha nincs töltőn a kamera,akkor egyáltalán be se kapcsol,ha rádugom a töltőre,akkor igen,de pár másodperc múlva ki is kapcsol.Szerintetek mi lehet a probléma?Kamera típusa:JVC GR-SX202E,kb 10 éves.
2013. okt. 29. 22:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd. A mai fényképezők többsége kenterbe veri.

Használtan 20-ért találsz olyan eszközt ami többet tud, kisebb, kevesebbet fogyaszt, digitálisan rögzít.

2013. okt. 29. 22:50
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát igen,ha lenne rá pénzem nyilván nem raktam volna fel a kérdést,de sajna jelenleg nincs,és nagyon a szívemhez nőt ez a kamera!Nem beszélve a régi felvételekről!
2013. okt. 29. 22:55
 3/22 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel egyedül maradtál, nem tudjuk mi a baja, a szervíz pedig nem igazán gazdaságos egy ilyen készüléknél.

10 év bőven elég arra hogy a kondik kiszáradjanak benne és galibát okozzanak.

2013. okt. 29. 23:04
 4/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom!De az is lehet,hogy csak ki kéne tisztítanom a kamerában lévő fejet,hátha az segít!Mindenesetre köszönöm a válaszodat!Üdv
2013. okt. 29. 23:12
 5/22 anonim ***** válasza:

A fejnek ehhez semmi köze, gondolj bele, ugyanaz a fej van benne, ha töltőn vagy ha nincs, nem?:)

Több dolog lehet: a panelon elöregedett pár kondenzátor, vagy az akku halt meg teljesen.

2013. okt. 29. 23:28
 6/22 anonim válasza:

Akku meghalt.

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy jobban jarsz egy uj kamera megvasarlasaval.

Az nem lehet indok, hogy a kepek hozzadnottek, lemented oket valahova es kesz, ha nem mentesz, akkor igy is, ugyis elveszited oket.

Lehet, hogy a neten tudnal venni hozza akkut, de hidd el, kb egy hetre oldana meg a gondodat, meg akkor is, ha "uj" az akku, amit radsoznak.

2013. okt. 29. 23:37
 7/22 anonim válasza:

kepek hozzadnottek = regi felveteleket sajnalod

Muszaj lementened oket, kulonben igy is, ugyis elveszited oket, ha a kameran hagyod

2013. okt. 29. 23:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Értem!Akkor ezek szerint egy kamera nem úgy viselkedik,mint mondjuk egy laptop!Ezt csak azért mondom,mert ha hálózaton van,akkor is ezt csinálja!Na mindegy!Még egyszer köszönöm a válaszokat!Üdv
2013. okt. 30. 00:46
 9/22 A kérdező kommentje:
Már mint csak hálózaton.
2013. okt. 30. 00:52
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget mondani,(okoskodni pedig pláne) ez csak ötlet... de nem lehet, hogy a kamera alaplapjának az eleme rossz?! (Mint a számítógépek alaplapján is lévő elem)

Hasonló problémával találkoztam én is, egy ismerős régi kompakt kis gépe csinált hasonlókat, de ott az az alaplapi elemcsere megoldotta a gondot.

2013. okt. 30. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!