Sajt102 kérdése:
Melyik kamerát vegyem meg a jobb nikon coolpix p510 vagy sony cybershot dsc hx300 vagy cannon sx50?
Figyelt kérdés
Mindegyikről olvastam mindent úgyhogy kérlek segítsetek írjatok tapasztalatokat vagy hogy melyik(mibe) jobb a valóságba és vane olyan amelyik kiesik mert nagy hátránya van vmibe a többitől?2013. okt. 25. 21:54
1/2 anonim válasza:
Érdemes vásárlás előtt teszteket olvasni és tesztképeket nézegetni, az alapján könnyebben dönthetsz.
Egyébként a Sony egy komolyabb gép, nagyobb fényerejű és tágabb határok között állítható fényességű optikája van, és az optikai zoom-ja is nagyobb.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen nézegettem is jó sokat de az az igazság nem találtam egyértelmű dolgot valahol azt írták hogy a sonynál telefonnal is lehet szebb képet csinálni másik videón pedig a sonyt hozták ki győztesen mert ezzel lehet a legszebb képet csinálni és gyorsabb és jobb zoomja van mint a többinek és jobban csökkenti a rázkodást szóval nem tudom mi igaz de köszi
2013. okt. 26. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!