Nekem 1000d-m volt, de nagyjabol ugyanaz. Kezdo gepnek tokeletes, persze nem kell tole csodakat varni. A kompakthoz kepest nagy minosegi ugras, de van feljebb.
Eleg kicsi gep, ferfiak altalaban nem talaljak kenyelmesnek, nekem viszont terszett, hogy konnyu.
Minden benne van, ami a tanulashoz kell, ha teszel ra egy jo objektivet, akkor nagyon szep kepeket fogsz vele csinalni.
Nem tudom, konkretan mire akarod hasznalni, de beallitasokat tanulni, elso gepnek tokeletes.
Mondják, hogy a Canon nagyon színtelen, ezt mintha tapasztalnám én is. De csak megemlítem, szerintem a leggagyibb szerkesztőprogram is segít ezen.
Amúgy tanulógépnek van hirdetve, két fotós mondta is nekem, hogy arra tökéletes.
Automata módja van, manuális módja van, valamilyen szintű segítséget ad - módváltásnál kiírja, hogy mire jó az adott mód.
Nekem teljesen kényelmes a fogása.
Alapvetően attól olcsó, amennyire tudom, hogy "csak" 12 MP-es. Namost, nekem ez is sok :D
Másrészt attól, hogy nem titkolják, hogy műanyag vázú; nem fedi a műanyag vázet gumírozott meg mintás borítás. Namost, nekem ettől még kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!