Canon PowerShot SX500 vélemények?
Hello, én nemrég vettem ezt a fényképezőt és repülőgépeket fényképezgetek vele - 11-12 km-magasról lehet látni vele a repgép logóját, a nagyobb feliratot (pl QATAR a gép hasán), bár akkor már természetesen erősen rá kell zoomolni. Van egy ultrazoom rajta, ami 120x-ig felmegy de nem szeretem, nem tiszta, elég a 90x is. De tényleg jó az extra zoom funkciója. A Nikon L820 azért tényleg jobb egy picivel, az pont ez a kategória, és picivel tényleg jobb képet ad ki - de nem bántam meg ezt a pici canont, mert már annyira a szivemhez nőtt és annyira szép dolgokat lehet vele meglátni!
Elég alapgép, de mert Canon, a minőség tényleg garantált - ebben a kategóriában persze. Persze nem szabad egy 1-2 milliós összegű géphez hasonlítani.
Ja még valami: én azt nem szeretem benne, hogy nincs olyan keretben, ami megvédhetné pl az ütődéstől v pici szegély lehetne rajta, de egy jó fóliával persze lehet kompenzálni kicsit.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!