Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ez a fényképezőgép megfelel...

Ez a fényképezőgép megfelel egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

50-60000nál többet nem nagyon tudok rászánni, szóval remélem ennyiért lehet már jót kapni. Kezdő vagyok, mármint nem értek még az egész művészethez, de nagyon érdekel, és nagyon szeretek fotózni (mármint eddig telefonnal nagyon élveztem, géppel jobb lehet). Inkább tájakat, erdőket, természetet és városokat szoktam fotózni. Találtam egyet, jónak tűnik, de mint említettem nem értek hozzá, szóval kéne a tanácsotok:)

[link]

Ő lenne az. Mi a véleményetek róla? Ha meg tudtok jobbat, akkor küldjétek:) Később akarok valami profit, meg fotózást is tervezek tanulni, de az még odébb lesz, viszont már nagyon szeretnék gépet:)

2013. okt. 8. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ideális egy kezdőnek. De én a helyedben nem az ilyen árukeresős kamuboltokban vásárolnék, hanem extrém digital, mediamarkt, saturn stb. Az extrém digitalnak van egy elég jó online boltja is (edigital.hu). Keress rá a Pentax Optio X-5-re. Van rajta manuális fókusz, kereső, és csak egy tizessel drágább. Én még azzal kezdtem el fotózni és bevált. Most persze már DSLR :D
2013. okt. 8. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia neked is ajnalom figyelmedbe a fujifilm finepx HS25 exr gepet..:) manualis fokusz is van rajta.. es meg sok mas dolog.. nekem is ienem van es eleg jol birja en szeretem..:) de ez se rosz gep..:)
2013. okt. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!