Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » S. O. S. Fényképező gép olcsón?

S. O. S. Fényképező gép olcsón?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy fényképező gépet ami kb.10-15 ezer ft-ba kerül. Még amatör vagyok és embereket fotózni és tájképeket szeretnék vele fényképezni. Remélem tudtok segíteni!:)

2013. szept. 29. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Bevásárló központok akciói között keresgélj, de számíts rá, hogy ennyi pénzért nagyjából egy közepes telefon képminőségét fogod megkapni.
2013. szept. 29. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
De én nem nagy fényképezögépet akarok venni magamnak hanem egy picit.. Tudod?
2013. szept. 29. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom...
2013. szept. 29. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
ennyiért ha akarnál, akkor se kapnál.. :'DD
2013. szept. 29. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmi baj, ha nincsen pénzed, kompozíciót, megfelelő expozíciót, helyes beállításokat ezzel is meg lehet tanulni, aztán majd lépsz tovább. Az a gond, hogy inkább olyan 15-20 körül indulnak, Fuji gyárt ennyire olcsó gépeket újonnan vagy vadássz használt Canon/Nikon-ra, ott beleférhet ennyiért. Típus majdhogynem mindegy, a manuális beállítások lehetősége olyan 30 körül indul, így inkább azt nézd, hogy valamiért beleszeress, így mindig nálad lesz és fotózol :-).

Még valami, a legrosszabb kompakt gép is jobb képeket csinál, mint egy 100e Ft-os okostelefon/iphone (írtam erről egy összehasonlító cikket, gyakorlatilag lemosta a telefont a gagyi kompakt), sokkal jobb fényképezőgépet használni, mint telefont. Marha nagy képérzékelő méret és objektív méret különbség van, emiatt a telefon esélytelen versenyző.

2013. szept. 30. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Megnézném azt a cikket, mert eléggé ellentmond a munkatapasztalataimnak. Igen, dolgozok ájfònnal és profi géppel is...
2013. szept. 30. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2013. okt. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!