Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tájképfotózáshoz milyen...

Tájképfotózáshoz milyen objektív a legideálisabb? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem egy Canon EOS 1100D tükörreflexes fényképezőgépet, melléje pedig egy polárszűrőt. Mivel gyakran utazunk, és leginkább olyan helyekre megyünk ahol szép a táj és vannak látnivalók is, hamar kiderült, hogy az alap objektív nem igazán megfelelő ilyen célokra, éppen ezért beruháznék egy új objektívre. A kérdésem ez: melyik/milyen objektív a legideálisabb tájkép- illetve városfotózáshoz? A válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. szept. 21. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Még egyszer hangsúlyozom, azért a fent nevezett objektíveket ajánlottam, mert nem feltételeztem, hogy a kérdezőnek (vagy egy átlagos bérrel rendelkezőnek) 400-450 ezer forintja lenne egy objektívre (pl. amit te is ajánlottál. Nyilván vannak jobb objektívek.

Látom te alapvetően vitázni szeretnél, pedig semmi okod rá. De legyen a tiéd az utolsó szó, ha ez megnyugtat, megígérem, többet nem válaszolok.

2013. szept. 23. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
24%
Félreértesz, nem vitázni szeretnék, csak azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy az általad említett objektívek nem vagy alig alkalmasabbak a kérdező által említett területen történő használatra. Azért legyen szép napod!:)
2013. szept. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!