Mondanátok véleményt/építő kritikát?
Kezdő fotós vagyok és profi fotósok véleményére lennék kíváncsi, hogy miért jók vagy éppen nem jók a képek, mit kellett volna máshogy csinálnom.. Előre is köszönöm!:D
Én éppen nem vagyok profi, de azért elmondom a gondolataimat, ha nem baj.
Az első kép tetszik, kicsit a drótkerítés zavar. A vonat felett éppen kilátszó lámpák nem biztos, hogy kellenének rá.
A következő 7 db "lapos". Nekem nagyon hiányzik az, hogy legyen valami az előtérben, mutassa a méreteket, a teret. Így két dimenziós, nem nyújt újdonságot.
A fa jó lenne, de utólag kiszedném belőle azt a lámpaoszlopot, mert elvonja a figyelmet. Ami zavaró, hogy pont a fa közepén belelóg egy nyugágy (ha jól látom). Kár, hogy az benne van.
A torony bedől, az árnyék alul szintén magára vonja a figyelmet, pedig nem az lenne a lényeg.
Legjobban a vonat, a hajón lévő emberek, a hullám és a fa tetszik, de fenntartom a fenti megjegyzéseket.
Látszik, hogy foglalkoztál a képekkel, nem csak a levegőbe kattintgatsz, szóval gyakorolj tovább, keresd az érdekes témákat.
Nálam is ez volt a gond egyszer. Amikor ott voltunk, pont fel volt állványozva az épület. Hát úgy nehéz róla szép képet csinálni.
Megkérdezhetem, hogy milyen géppel fotózol?
még csak most kezdtem, egy Canon EOS 650D-vel (18-55 55-250 es obikkal) előbbit tervezem lecserélni egy 18-135 IS STM-re :D
neked milyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!