A régi fényképezőnkből kiszedtem az lcd kijelzőt, mi tudok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
kiáll belőle egy keskenyebb és agy vastagabb narancs sárga cucc, ezt hogyan tudom használni? mint mondjuk jelezze a gépem hőfokait ilyesmi2013. aug. 17. 22:49
1/12 anonim válasza:
Hazilag sehogy, nemhazilag meg nem olcson. Viszont elpasszolhatod alkatresznek par ezresert a Vateran.
2/12 anonim válasza:
Soha nem lesz belőle hőfok kijelző.
3/12 anonim válasza:
Előbb fogsz házilag szívkoszorúérműtétet végezni, mint abból az LCD-ből hőmérőt (vagy bármit).
4/12 pinkpancser válasza:
Sima pontmátrix LCD-vel egyszerűen és viszonylag olcsón meg lehet oldani, de ilyen kibányászott cuccokkal kb esélytelen.
5/12 anonim válasza:
"de ilyen kibányászott cuccokkal kb esélytelen."
Plusz a kérdező elektronikai jártasságának teljes hiánya.
6/12 A kérdező kommentje:
nem pont hőmérő, de pl hogya abból a 2 narancs szarból usb-t vagy vlmi használhatót csinálni
2013. aug. 18. 23:59
8/12 pinkpancser válasza:
A 2 narancs cucc az a szalagkábel. Ezen kéne beküldeni azt az infót amit szeretnél, de ahhoz kell még egy áramkör ami meghajtja.
9/12 A kérdező kommentje:
ezt hogyan tudom megoldani? elmagyaráznád részletesen
2013. aug. 19. 11:02
10/12 anonim válasza:
"ezt hogyan tudom megoldani? elmagyaráznád részletesen"
Szívesen, ha megadod a kijelző típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!