Canon EOS 10D VS Canon EOS 600D?
Én is örököltem 10D-t, kb. 5 éve használom, már kezdem kinőni. Viszont nem vennék helyette 600D-t, vagy más APS-C gépet, egy 5D mkIII-ra gyűjtök már egy éve.
Én azt a pénzt objektívre költeném, pl. fix 50, vagy egy tele, igény szerint. Én a 10D-re vettem 24-70 f2.8L-t, 70-200 f2.8L-t, 100 f2.8L-t és 50 f1.8-at is, mindegyikért nagyon hálás volt. A 70-300 DC III-at viszont semmiképp nem ajánlom.
A DSLR videó jó szórakozás, ha vannak jó objektíveid, de iszonyatosan sok helyet foglal, én ezért abbahagytam, mielőtt igazán belelendültem volna. A barátom 600D-je egy másodperc alatt kb. 5-6 MB anyagot gyárt. három perc egy GB...
Köszönöm a választ, igazából azért merült ez fel bennem, mert a 10D-kicsit régi bár eddig nem észleltem rajta hibát.
Mivel elég nagy Obi arzenállal rendelkezem, ezért más tartozékot, mit javasolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!