Milyen fényképezőt ajánlanátok egy kezdő fotósnak? (maximum 200000FTig)
Figyelt kérdés
5-6 könyv szakirodalom után úgy döntöttem, hogy veszek egy DSLR fényképezőt mert elértem a compact ultrzoom gépem határait (nikon l110)... Személy szerint a Canon és a Nikon gépeket preferálom a többi márkával nem volt még szerencsém...2013. aug. 12. 14:27
1/5 anonim válasza:
Nos igen! :D A nagy Canon-Nikon páros a mindent vivő. :) Kezdőnek ajánlom a Canon Eos 1100D-t kb 110000Ft-ért, és az ikerjét, a Nikon D3000-ret. [link] [link] :) Ezek kb egyszinten vannak. De ha egy szinttel jobbat akarsz, akkor ajánlom a Canon EOS 1100D-t egy kicsit több pénzért (nekemis az van :) ), vagy a Nikon D3100-at. Ezek is egy szintem vannak. :) Nem tudom, úgy emlékszem h a Nikon drágább. Én szívem mélyén Nikont szerettem volna, de végül Canon lett. De ezzel is meg vagyok elégedv! :) Remélem segítettem valamennyit, nyugodtan írj privátot ha kérdésed van! :)
2/5 anonim válasza:
Hupsz. A legelején 1000D akartam írni! :)
3/5 A kérdező kommentje:
valószínűleg canon 600D vagy 650D vagy 700D lesz. Majd még eldöntöm...
2013. aug. 27. 14:38
4/5 anonim válasza:
Az már nem épp a kezdő kategória, de hajrá! :)
5/5 A kérdező kommentje:
600D lett :)
2013. szept. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!