Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A fényképezőgépből kivett...

A fényképezőgépből kivett memóriakártyát, hogy kell berakni a laptopba, hogy a képeket feltöltse a gépre?

Figyelt kérdés
Eddig kártyaolvasóval töltöttem, de minap elhagytam. Most megtaláltam azt a kis helyet a laptopomon, ahova állítólag be kell rakni a Memory Stick-et .... De, hogy kell berakni? Együtt azzal a kis lappantyúval amit kivettem a laptopból? Meg egyáltalán mit kell csinálni? Nagyon béna vagyok ezekhez. Nem is merem teljesen benyomni, mert féle, hogy aztán nem tudom majd kivenni.
2013. aug. 9. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Addig amíg sem a laptop sem a memóriakártya tipusát nem ismerjük nem sokat lehet segíteni!

Főleg, hogy azt sem tudjuk, tenálad mi az a "lappantyú"?

Bár én ezidáig madárnak tudtam:

[link]

:-)

2013. aug. 9. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
:) Lenovo Z570 és Sony Cyber Shot fényképezőgépből a memória kártya ....de nem hinném, hogy ez fontos lenne, ha igen, kiveszem és megnézem. A "lappantyú" az én megfogalmazásom szerint, az a kis akármi :D, ahova a memóriakártyát kell bedugni. :) Passz, nem tudom megfogalmazni szakszavakkal.
2013. aug. 9. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:

"Láttam, láttam Lappantyút, éjszaka erdőn meglestem.." - Na ezt Weöres István irta :) - ennyit a lappantyúkról :)

De ez a kivétel, visszarakás nem jó módszer, csatlakoztasd a fényképezőt közvetlenül a géphez, fel kellene neki ismerni!

2013. aug. 9. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Megoldottam már usb csatlakozóval. :)

Azért örülök, hogy megnevettettelek benneteket. :) ....hoppá, a vége milyen eszperentére sikerült. :D

2013. aug. 9. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Néha nemcsak a lappantyúkkal keveredünk el, hanem a költőkkel is, mert persze: Weöres Sándor :)

De a lényeg, hogy sikerült összehozni :)

2013. aug. 9. 16:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ó, kiszúrhattam volna, a fene egye meg, akkor 1-1 lett volna. :D
2013. aug. 9. 16:20
 7/7 mamkaa válasza:
Pont ezt akartam kérdezni, én viszont a lappantyút se találtam :) A fényképezőből kivett card nagyobb minden lyuknál, próbáltam a cd olvasónál is , hátha ott is van valami lehetőség, de nem mertem erőltetni a dolgot. Nem, nem vagyok szőke, csak műszakilag teljesen analfabéta :) Na,de majd veszek usb csatlakozót és megoldom a hagyományos módon
2015. márc. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!