Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mitől lehet hogy a fényképező...

Dérné kérdése:

Mitől lehet hogy a fényképező nem szereti ha nap süt mikor fényképezünk vele?

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
szemeddel se szeretsz szerintem belenézni a napba..
2013. aug. 4. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert túl sok fény jut be a lencsén? A fényképező nem liliom, hogy fotoszintetizáljon.
2013. aug. 4. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ebből a kérdésből ki tudnám találni, ténylegesen mi is a baj. Nem pontosítanál? Az én fényképezőm pl. szereti, ha süt a nap, sokkal szebb képeket csinál, mint éjszaka.
2013. aug. 4. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem nappal szemben fényképezek de a kép olyan lesz hogy teljesen világos ha meg már le megy a nap akkor jól működik és bent a lakásban is
2013. aug. 4. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
piszkáltad a beállításokat. állítsd. issza alapértékre és működni fog napsütésben is gondolom éjszakai felvételre van beállitva és úgy felejtetted.
2013. aug. 4. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

furafiú válasza:

Köszönöm de már azt is csináltuk.

2013. aug. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!