Van egy Canon eos 550d-m és nem csinál éles képet. Mitől lehet ez?
Kéne "éles" és "életlen" képet feltöltened legjobb minőségben és felbontásban, ami a 85 millis objektívvel készült. Úgy könnyebb lenne bármit mondani.
Pl. feltolod mammutmailre, és az egy hét alatt elévülő linket beszúrod ide.
A sárkányos kép az éles, a virágról a képet most csináltam 10perce.
Le tudnál fotózni ferde szögből egy könyvet úgy, hogy a lap közepére fókuszálsz? f1.8-on és f4-en is.
Van a gépedben fókusz mikroállítás (AFMA)?
ezt ma reggel csináltam állványról, külső vakuval. Arra jutottam, hogy el lehet csúszva a fókusz benne mivel a szemére raktam az af pontot és látszik, hogy nem éles. 2.8-as rekesznél még nem olyan feltűnő, de 1.8-on már látszik:S Gondolom el kéne vinnem szervizbe de már nem garanciális. Hova tudnám elvinni ahogy gyorsan megjavítják?
A kutyás képnél, csináltam többet is, és egyiknél se lett jó, de ez a kép amit most küldtem viszont jó lett... Tudom, hogy nem csúcskategóriás modell, de általában élesek lettek a képek amiket csináltam vele. Lehet az, hogy egyszer el van csúszva a fókusz egyszer pedig nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!