Melyiket vegyem? Az olympust vagy a samsungot?
az a baj,hogy ami az egyikben van,a másikban nincs...
semmi extra tervem nincs velük,jobban csak annyi hogy este is viszonylag tiszta képeket tudjak csinálni.
Olympus - ha e kettő közül kell/lehet választani. Mindig is fényképezőgépeket gyártott.
A Samsung pedig minden sz@rba beleüti az orrát.
Első:te mit ajánlanál?
max 40ezerig tudok elmenni,de jobb lenne minél olcsóbbat.
nikont nem szeretnék,mert az csak akkor csinált jó képeket,ha a szabadban fotóztam,szobában ha volt elég fény,de vakut nem szerettem volna használni,mindig elmosódott.
a vaku is óriásikat villant,ez is zavaró volt.pl a ruhákat is mindig túl világította,és a kutya is megrühellte...
nem értek hozzá,csak próbálok kiigazodni a választékon.
a samsungot is azért néztem,mert a vélemények jók voltak rá,illetve hosszú volt a záróidő(úgy tudom hogy ez kell ahhoz hogy gyér fénynél is jobb képek legyenek,persze lehet hogy tévedek)amúgy ez a márka eszembe se jutott volna.
olympusra gondoltam,sonyra és panasonicra.
a canon úgy tudom nagyot vakuzik,ezért nem is nézegettem őket.
esetleg fujifilm?de ilyen nincs az ismeretségi körömben,nem tudom milyen lehet.
A samsung egy fostalicska! volt egy samsungom
az hamar elromlott. MINDENKÉPP az olympust vegyed meg.
Köszönöm szépen!
A samsungról már letettem :)
köszi a tippeket utolsó!csak az a baj hogy ezek mind 2008/09-es gépek,ilyen "régit" nem szeretnék!
csak a nikonomból tudok kiindulni,azt is 08-ban vettem,és már kuka...
egyenlőre úgy néz ki hogy maradok ennél az olympusnál :)
ebben az árban normálisabbat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!