Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mekkora teljesítményű ceruza...

Mekkora teljesítményű ceruza akkut vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pár éves samsung olcsóbb árkategóriás gépem de nem tudom hogy milyen erősségű ceruza akkut vettünk hozzá régen...2 dbbal működik és csak ilyen kókler fotózáshoz kell hogy szülinapon hogy fújjuk el a gyertyát a tortán stb. stb...de azért mégse merüljön le 10 perc után...

a segítséget előre is köszönöm

2013. júl. 25. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindíg a legnagyobb teljesítményűt veszem. Tovább is bírja, és nem merül le 10 vakuzás után. Nem tudom a pontos árakat, de nem hiszem, hogy akkora különbség lenne közöttük.
2013. júl. 25. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne a legnagyobb kapacitásút vedd, hanem a legkisebb belső ellenállásút és legkisebb önkisülésűt válaszd. A nagy kapacitású akkuk ilyen szempontból rosszabbak.

Javaslatom: Eneloop. Pillanatnyilag a piacon ma ez a fotózáshoz legalkalmasabb akkumulátor.

2013. júl. 26. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A bridge gépembe 4 db kellett. 2450mAh-s akksit vettem. Volt , hogy 1500 képet is csináltam egy töltéssel. (Vaku nélkül) Energizer-t használtam és elégedett voltam vele. Az eneloop akksik is jók ahogy hallottam.
2013. júl. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!