Szerintetek milyen ez a két kép?
Nemrég kezdtem egy kicsit komolyabb géppel fotózni, még kezdő vagyok, de nyaraláson mindenképp akartam egy naplementés képet csinálni. Kettőt kiválasztottam a sok közül, szerintetek milyen?
Sokkal jobb mint az átlag "fotós vagyok és van Facebook oldalam" jeligére ide képeket töltögetők képei. Az első alulról szűk egy picit, talán kicsit nagy is rajta a hajó, ha távolabb mentél volna lehetett volna picivel jobb. A másodikról a szenzorkoszt leszedhetted volna, de helyesen komponált és nagyjából helyesen exponált, ha nem rég kezdted, akkor ezek első próbálkozásnak kifejezetten ügyesek. Kritikára ajánlom a prohardver.hu vonatkozó fórumait (Kezdő fotósok digitális fényképei /Haladó fotósok digitális fényképei).
Szép fényeket!
Kezdetnek nem rossz, bár az ISO 400 - f/22 kombinációt nem igazán értem. Nem tudom, mennyire tudatos, és ha az, miért esett erre a választásod.
Bónusz tanács: az ilyen képeknél különösen figyelj, hogy ne legyen ferde - ha kell, utólag korrigáld.
Folytasd!
Határozottan tehetséges vagy.
Facebook: EXPOZÍCIÓ-tanulni vágyó fotósok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!