Sony nex 6 fényképezőgép. Mennyi az a határ ami fölött már soknak számít az expo (fénykép darabszàm)?
Figyelt kérdés
tegnap 11:38
2/9 Mojjo 

válasza:

A Sony 150 ezer expora hitelesitette a zarszerkezetet. Szoval ennek megfeleloen erdemes kalkulalni. (Termeszetesen nagyon nem 5000 lesz a valasz, akar mi a te egyeni ingerkuszobod.)
3/9 Wambach-Bukosza Karcsi 

válasza:

DSLR 5000 expo utan kuka toki. Űdv egy Nikkon fölhasználó!
4/9 Mojjo 

válasza:

@3: Akkor te egy parhuzamos vilagegyetembol erkeztel. Itt, a mi vilagunkban kicsit mas a helyzet. Pl en boldogan hasznalok egy kb 190 ezer expos Pentax K1-et. De alacsonyabb kategorias DSLR-ekbe is tobb tucat expot belecsavartam.
A normalisabb, komolyabb DSLR-ek zarszerkezete tipikusan 100 ezertol kezdoden 300 ezerig vannak hitelesitve, konkret geptol fuggoen. Es amugy nem egy DSLR-rol beszelunk raadasul.
5/9 Mojjo 

válasza:

"De alacsonyabb kategorias DSLR-ekbe is tobb tucat expot belecsavartam."
Tobb tucatszor tizezret, akarom mondani. Amugy itt a mi vilagunkban Nikon-t hasznalunk, nem Nikkon-t.
6/9 Mojjo 

válasza:

@7: Ezt a gepet nem ismerem, itt a mi vilagunkban nem letezik Nikkon D7500K nevu DSLR. Itt mi Nikon D7500-at hasznalunk. Az egy remekjo gep. Es ha csak nem gyari selejt (ami termeszetesen elofordulhat) nem is megy tonkre 5000 expo utan.
7/9 Wambach-Bukosza Karcsi 

válasza:

Azért K mert lehet tuningolni.
8/9 anonim 

válasza:

Karcsikám, egyre viccesebbeket írsz, nem tudom mit szívsz de sztem hagyd abba :D
9/9 anonim 

válasza:

Sony A58: 174339 expo. Tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!