Canon EOS 1100D-t milyen objektívvel érdemes venni?

Figyelt kérdés
Mármint többfélét is láttam, amit alapból adnak hozzá, de nem tudom, miben különböznek.

2013. júl. 3. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem érted, miben különböznek, akkor nem biztos, hogy szükséged van rá...

Nem lehet megmondani, hogy melyik obival érdemes megvenni. Azzal érdemes, amelyikre neked szükséged van. Ha nem tudod, mire van szükséged, akkor előbb érdemes olvasni, tanulni, legalább az alap dolgokkal tisztában lenni.

2013. júl. 3. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a hozzáadott kit objektívekre gondolsz. Ebből két fajtát láttam, attól is függ melyiket válaszd, hogy mit szeretnél fényképezni. Ha pl. tájképet, csoportképet, olyan képeket ami nagy teret fog be, sokmindennek kell ráférnie (széleslátószögű) akkor a 18-55 mm-est válaszd. De ha inkább közelebb szeretnél hozni dolgokat, erősen ráközelíteni, pl. állatok. Vagy távolabbról észrevétlenül fényképezni, akkor a 75-300 mm-est (tele) választanám.

Ennél egyszerűbben nem nagyon tudom leírni. Keress rá az interneten az objektív szóra, tükörreflexes gépre stb. ott megtalálod az alap dolgokat.

pl.

- [link]

- [link]

2013. júl. 4. 09:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Canon EOS-1100D + 18-55mm IS II (AC5161B006AA)

Canon EOS 1100D + 18-55mm DC III (AC5161B011AA)

Ilyenek vannak hozzá alapból, valamint még sima IS, és sima DC.

Ezek közt nem tudom a különbséget. Olvastam, hogy a DC-set nem ajánlják, de nem tudom, hogy miért?

2013. júl. 4. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából nehéz kideríteni, hogy a DC jelzés mire utal, különböző gyártóknál más és más. Az IS az image stabilization-ra vagyis a beépített képstabilizátorra utal. A DC-t az eladók szerintem hibásan használják, ez lehet a képstabilizátor nélküli.

Nem tudom, hogy a DC milyen, de szerintem IS-sel érdemes megvenni.

Egyébként, ha tudsz angolul:

[link]

2013. júl. 4. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Erre voltam kíváncsi, köszi. :D Még lenne annyi kérdésem, hogy a használt objektívek vásárlását milyennek vélitek?

Még lehet, hogy ez a kérdés nagyon alap, de akkutöltőt adnak a vázhoz, vagy külön kell beszerezni? :D

2013. júl. 4. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

A DC- nél (Direct Current)az autofókuszt egyenáram vezérli, ami sokkal hangosabb és lassabb is mint az USM motor.

Ebben az obiban nincs stabilizátor. Mindenképp a másikat válaszd, a 18-55mm IS II-t.

2013. júl. 5. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Használt objektívet még nem vettem, nem tudom milyenek, de a legtöbben le fognak róla beszélni.

A vázhoz szerintem jár az akkumulátor és a töltő is, de elvileg írják, hogy mi van a csomagban (vagy írhatsz az eladónak email-t).

2013. júl. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!