Ti mit vennétek, gitárt, vagy fényképezőt? 14/f
Az a helyzet, hogy most volt a ballagásom, és összegyűlt egy kis pénzem, amiből szeretnék venni valamit magamnak. És két tűz közt vagyok, mert nem tudom, hogy melyiket vegyem.
Alapjáraton művész beállítottságú vagyok, és ezért is gondoltam egy kamerára, azzal csak az a baj, hogy rohadt drága(még gyűjtenem kéne rá), és nem igazán értek hozzá, viszont optimum, hogy szép képeket tudnék vele csinálni.
A gitár talán még ki is jönne a pénzemből, anyámnak is az tetszik, és még a csajoknak is bejön, de az a baj hogy nem jártam szolfézsra, szóval max gitártanárral, vagy videókból tanulnám :S
Szóval:
Fényképező:
- Még gyűteni kéne egy rendes darabra (Nikon D3100-ra gondoltam)
- Nagyon jó lenne vele fotózni, ha szép képeket csinál
- nem kell tanulni (annyira biztos nem mint a gitárt)
Gitár:
- Lenne rá pénzem
- Anyum is azt szeretné
- Azt is élvezném
- Valahogy a tanulást meg kéne oldani
Szerintetek?
Gitárral könnyebb csajozni, de a fényképezőgép hamarabb ad sikerélményt.
Szerintem 14 évesen inkább a gitár, az lazább ennyi idősen, és a fotózást ráérsz elkezdeni 20-30 évesen is, ha nem lettél rocksztár. :)
Csak magamból tudok kiindulni, mert mindkettőbe belekóstoltam. Ma már inkább csak a fotózás...
Áhh, nem rocksztár akarok lenni, ilyeneket játszhanék :
Nyugodj meg, nem leszek rocksztár..
Ha az a szempont, hogy melyikkel lehet jobban csajozni, vagy melyikbe kell kevesebb időt fektetni, akkor szerintem felesleges mindkettő. Ha valamelyikhez is komolyabb vágyaid fűződnének, akkor egyértelműen tudnál dönteni, hogy melyik vonz jobban :D
Nem is főként csajozásra lenne.Meg türelmem az van, bőven, eddig akváriumoztam, na ahhoz kellet :D
Off: Ilyen volt, mire ez mind kinőtt:
Szóval értitek,lenne hozzá türelmem, akkor legyen a gitár :D
Ha bemegyek egy hangszerboltba, akkor mit kérjek, milyet vegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!