Ha egy termékre van 3 garancia, de nekem csak a blokkom van meg róla, azt is elfogadják?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 09:35
1/12 anonim válasza:
Hát persze. A garanciajegyet mindig csak viccből adják. Minek is megőrizni?
2/12 anonim válasza:
Ez csak a bolt jóindulatán múlik, mert amúgy kérhetik a garanciajegyet is.
3/12 A kérdező kommentje:
tesco..
2013. jún. 21. 10:07
4/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy blokkból nem derül ki, hogy valóban azt a terméket vitted-e vissza, vagy egy másikat.
De egy próbát mondjuk megér, legfeljebb elhajtanak. Semmit nem veszítesz, hátha egy jó fej alkalmazottat fogsz ki. Csak ne csúcsidőben menj, mert akkor türelmetlenebbek.
5/12 anonim válasza:
A Tescoban bizonyos termékekre csak a blokkot adják garanciához.Vidd el és kiderül, elég-e hozzá?
6/12 anonim válasza:
Na igen, én feltételeztem, hogy kapott garanciajegyet, ami elveszett. :)
Amihez van garanciajegy, azt általában a termékhez adják, és a boltban csak érvényesíteni kell.
7/12 A kérdező kommentje:
volt hozzá garanciajegy, de ablokk meg van és leírja h pontosan melyik terméket vettme
2013. jún. 21. 14:48
8/12 anonim válasza:
Tegyél egy próbát, nem veszítesz semmit.
9/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyibe került a termék, illetve hogy miaz. Tescoban dolgozom vevőszolgálati részen,tehát ha leírod miaz akkor tudok segíteni, hogy elég e a blokk
10/12 anonim válasza:
Max 10 000 Ft értékű vásárlás esetén elég a blokk is, de akkor garancialevelet nem is szoktak adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!