Hogyan tudnám CD nélkül telepíteni?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt vettem egy Canon eOs 600D-t , viszont tegnap úgy elraktam a telepitő CD-t , hogy seholsem találom.

Megpróbáltam és CD nélkül is felteszi a képeket , ám elég sz.r képek. Mi lesz , ha nem telepitem az eos utily-t ? Jobb minőségű fényképek lesznek , ha telepitem?

És hogyan tudnám CD nélkül telepiteni?

("Kezdő" vagyok)

2013. jún. 13. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A netről letöltheted, felteheted a progit, ettől függetlenül a képminőség nem fog javulni, azok így lettek elmentve és pont. Esetleg a minőséget állítsd át a gépen, hogy a jövőben jobb minőségű képeket készítsen.
2013. jún. 13. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

"Szia. Köszönöm a válaszód , de volna 2 kérdésem :

az egyik az , hogy akkor mi a szerepe a programnak ami a cd-n van ? a másik meg , hogyan tudnám a kép minőségét beállitani jobbra?"

Helló, ne privátba!

A progi azoknak a felhasználóknak van, akiknek túl bonyolult a windowsos felület használata, esetleg vannak benne plusz szerkesztő funkciók, nem tudom.

A funkciókra és a gép beállításáról a kézikönyv elég sokat el szokott árulni. Olvasd el!

2013. jún. 13. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Elolvasnám , de Romániában élek és itt csak román kézikönyvet adnak. Én meg románul nemtudok , de viszont neten is utánanéztem és semmi cikk sincs.
2013. jún. 13. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor keríts valakit, aki megnyomkodja neked a gombokat!
2013. jún. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!