Mire kell figyelni egy fotókiállításnál?
Legyen érdekes a megnyitó, a lehető legtöbb helyi médiumban tedd/tetesd közzé, csinálj Facebook eseményt ahova hívd meg a barátaidat és kérd, hogy hívják meg Ők is az övéiket. A képek csoportosítását a képektől függően mindenképpen Te végezd, lehetőleg világos helyre tedd Őket és legyen pogi/süti/bor/üdítő a megnyitón. Kb. ennyi.
Ja és készülj szöveggel, amikor Én a saját kiállításom megnyitójára készültem úgy voltam vele, hogy majd improvizálok, aztán amikor Nagy Bandó András után a színpadra léptem és megláttam a kb. 100-150 embert dugig töltve a kávézót és beszélnem kellett volna, csak jó étvágyat kívántam a pogácsához és jó szórakozást a kiállításhoz majd megköszöntem a figyelmet és kikapcsoltam a hangosítást. Eléggé meg voltam rémülve és bár próbáltam elképzelni meztelenül a közönséget már nem segített. :)
(ui.: Van videófelvétel a megnyitóról ha írsz egy privátot akkor szívesen elküldöm a linkjét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!