Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mire kell figyelni egy fotókiá...

Mire kell figyelni egy fotókiállításnál?

Figyelt kérdés
Augusztusba lesz életem első fotókiállítása és nem igen tudom mivel tehetem vonzóvá azt. Az érdekelne milyen tapasztalataitok vannak. Képek mérete, háttér színek képek egymástól való távolsága.... Szóval minden érdekel!

2013. jún. 4. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyen érdekes a megnyitó, a lehető legtöbb helyi médiumban tedd/tetesd közzé, csinálj Facebook eseményt ahova hívd meg a barátaidat és kérd, hogy hívják meg Ők is az övéiket. A képek csoportosítását a képektől függően mindenképpen Te végezd, lehetőleg világos helyre tedd Őket és legyen pogi/süti/bor/üdítő a megnyitón. Kb. ennyi.

Ja és készülj szöveggel, amikor Én a saját kiállításom megnyitójára készültem úgy voltam vele, hogy majd improvizálok, aztán amikor Nagy Bandó András után a színpadra léptem és megláttam a kb. 100-150 embert dugig töltve a kávézót és beszélnem kellett volna, csak jó étvágyat kívántam a pogácsához és jó szórakozást a kiállításhoz majd megköszöntem a figyelmet és kikapcsoltam a hangosítást. Eléggé meg voltam rémülve és bár próbáltam elképzelni meztelenül a közönséget már nem segített. :)

(ui.: Van videófelvétel a megnyitóról ha írsz egy privátot akkor szívesen elküldöm a linkjét.)

2013. jún. 4. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdésnek ne legyen helyesírási hiba a meghívóbaN. Ha augusztusbaN lesz akkor figyelj a helyszín választásra (nem baj ha nincs ötven fok). A többit előttem már leírták. Nem baj ha jók a képek.
2017. aug. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!