FUJIFILM FINEPIX S4500 BRIDGE gépről vélemény? Mire használható jól? Milyen képeket készít? Makro?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok vélemények képek....
A tescoban most 40ezerért szórják. Reális ár érte? Ennyiért van esetleg jobb tipusú gép?
Lehet vele pl. Pohárba csobbanó vizcseppet fényképezni? Makro mòd milyen? SzInkezelése?
#Fujifilm;finepix;fenykepezo;makro;vizcsepp;tapasztalat;velemeny;kepek;kep
2013. máj. 31. 11:40
11/15 anonim válasza:
Sajnos az a tendencia, hogy az olcsóbb bridge gépekből már a manuális előválasztás módokat (S,T,A, vagy hol hogyan hívják) is kihagyják, néha még full manuál sincs benne (Nikonok). A kézi élességállítás is felkerült a 80+ ezres kategóriába. Szerintem is hülyeség, de ez van.
12/15 anonim válasza:
Az elég szomorú, akkor úgy fest a régebbi bridgek közül kell nézzek:)
13/15 anonim válasza:
hello!
ha vizcseppeket akarsz fotozni akkor ezzel a fuji s4500 al nehézlesz.
de mondok vmit.
ha gépet akarsz venni olcson akkor a fujifilm hs 25-30 exr gépek közt válassz.
erre lehet külsövakut tenni manuálfocusz dönthetö kijelzö és nagyonjo manuál beálitásai vanna.
és olcsogép.100 alatt megkapod.és sztem a legjobb válsztás ebben az árban.
mert a nagyobb márkák azok már egy tükrösgépek áraival vetekszenek.de nembiztks h jobb anbyivak jobb egy nikon vagy egy canon mint amennyivel drágabb a fujinál.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Sokat segítettek:)
2013. dec. 30. 20:35
15/15 anonim válasza:
Nem tudom számít e még de leírom a véleményem. Nekem is ilyen van alaposan utána néztem kategóriájában a legjobb ár/érték arányban. Beállításai nem a tökély de sok tükrös gépet ver a képminősége(már ha számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!