Melyik fényképezőgépet választjam?
Mire szeretnéd használni a gépet?
Mert az első kettő és a Fuji két külön kategória.
No, azért ez nem ilyen fekete-fehér.
A Fuji a kategórián belül magas színvonalat képvisel, de nem ér fel egy tükörreflexes-el. Se a D50-hez, se a Canon-hoz nem lehet viszonyítani. Mindkét tükrös gép jobb a Fujinál. Na meg...drágább is. Sokkal. Ugyanis amíg a Fujiban adott minden (zoom,stabilizátor,stb...) Addig a másik kettőhöz meg kell venni a nagyobb (stabilizátoros) objektívet,objektíveket. A Fuji teljes felszereléssel megáll úgy 110.000-ből. Míg az 1000D-re a világ pénzét ráköltheted a sok objektívválaszték miatt.
A nikon d50 régi (én is nikonos vagyok), nem ajánlom már.
Egy szóval más kategória az első kettő és a Fuji. Ha komolyan érdekel a fotózás, akkor Canon 1000D, tanulni tökéletes. Ha csak kattintgatni akarsz, családi fotókat csinálni, akkor felesleges venned egy sokkal drágább, nehezebb szettet.
Első vagyok. Először is a kérdésemre kellene válaszolnod, bár sejthető, hogy a bridge kategória megfelelő lesz számodra.
A Fuji-t 75800Ft-ért már meg lehet venni, ezt viszont semmiképp nem ajánlom. Nézz mintaképeket, de nem a tökéletes fényviszonyok között készültekre gondolok... és rájössz mennyire gyengus képeket lő.
Kategóriából a Nikon Coolpix P510-et, vagy a Panasonic DMC-FZ62-t ajánlom, ezek is ilyen árban vannak.
Canon EOS 30 + 28-80 objektivum
erre mit mondatok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!