Nikon Coolpix L820 miket kapok hozzá a dobozban?
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodok azon, hogy egy ilyen fényképező gépet vegyek. Minden oldalon, ahol részletesebb leírást olvastam róla, ezt olvastam : négy darab AA-méretű elemmel/akkumulátorral működik. Ez azt jelenti, hogy elemet, és akkumulátort is kapok hozzá? Személy szerint nem nagyon szeretem az elemmel működő fényképezőgépeket, ezért jó lenne ha akkumulátort is adnának hozzá. Ha viszont nem adnak, akkor hol tudok venni?2013. máj. 25. 12:12
1/3 anonim válasza:
Nem adnak hozzá akksit, valami ilyesmi kéne:
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Megvetted? Elégedett vagy vele?
Én ősszel vettem egyet, nagyon szeretem. :) Még akksit veszek bele, mert eddig tesómét tettem bele. Eléggé gáz, hogy 4 elem kell bele... Zabálja rendesen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!