Tamron SP 90mm F/2.8 DI MACRO 1:1 VC USD használható a D5000-es Nikonnal?
Figyelt kérdés
Nagybátyám nyert egy ilyen obit, és nekem akarná adni. De majd csak egy hónap múlva.2013. máj. 23. 22:34
1/5 anonim válasza:
ha nem jó, akkor küldd el nekem, a Canonomra jó lesz :)
szóval gratulálok, az egy jó kis üveg ... ha nyerte, akkor esetleg van rá lehetősége, hogy megmondja Nikonhoz kéri ... ugyanis több márkához gyártják, és ha nem Nikonos akkor nem tudod használni
hol lehet ilyent nyerni?
2/5 anonim válasza:
Ha Nikon bajonettes, akkor menni fog.
3/5 A kérdező kommentje:
Nikon bajonett... csak én valahol neten azt olvastam, hogy ebben nincs motor... és ugyebár a D5000-ben meg alapból úgyszintén nincs, így csak is af-motoros obit lehet rá rakni. Amúgy ő kint él Svédországban és ott nyerte valami céges bulin.
2013. máj. 25. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!