Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Rosszkor villan a rendszervaku...

Rosszkor villan a rendszervakum. Ötlet? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Van egy Metz Mecablitz 36AF-4S vakum, és egy Sony Alpha 200-am. Az a gondom vele hogy rosszkor villan el, szerintem.

Csináltam vele kb 300 képet (lehet sokat mondok) addig jó volt. Tegyük fel, hogy beállítok egy 7.1-es rekeszt meg 1/100-as záridőt, és nem jó, teljesen sötét a kép, mintha későn villanna. Ha pl beállítok 10-es rekeszt, meg 10 másodperces záridőt, akkor a kép készítésének elején és végén is villan a vaku, ilyenkor jó lesz a kép, és a vakun is világít az OK. led.

A fényképező összes lehetséges vakura vonatkozó beállítását kipróbáltam, de ezen a hosszú záridős módszeren kívül sehogy sem működik megfelelően a vaku.

Próbáltam már sima elemmel, és akksival is, de még úgy sem volt jó sajnos.

Valami ötlet?

2013. máj. 20. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ha pl beállítok 10-es rekeszt, meg 10 másodperces záridőt, akkor a kép készítésének elején és végén is villan a vaku"

Nem ismerem a gépet, de hátsó redőnyszinkront lehet választani?

2013. máj. 20. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Gépről vagy vakuval sütöd el? A hátsó redőny szinkron egy jó ötlet lehet.
2013. máj. 21. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:

gépről, vakuval nem lehet.

hátsó szinkronon van, de a többivel sem jó

2013. máj. 21. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!