Melyik fényképezőgépet választanátok utca, épületek, természet fotózásra? (bőv lent)
Nem az a célom, hogy profi képeket csináljak, csak hobbi szinten, utazásaim alkalmával szeretném a helyeket megörökíteni.
A két gép, amiket kinéztem a köv.:
Nikon Coolpix L810/L820
Canon PowerShot SX500 si
Nem igazán tudok dönteni, hogy melyiket is válasszam. A keretem kb. 60-80 eFt lenne.
Valaki esetleg tudna nekem segíteni, vagy ajánlani egy másik modellt?
Köszönöm szépen!
Vedd a Nikon Coolpix L820-at!
Picit jobb fényerő és nagyobb látószög (bár hangyányit)
Ezen kívül hátsó megvilágítású CMOS szenzoros, ami rossz fényben valamivel kevesebb zajt termel és gyorsabb, mint a Canon CCD-je.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nekem is először szimpatikusabb volt a 820-as, viszont a manuális beállítás hiánya miatt nem is tudom...még az egyszerű Kodak easyhare gépemben is van ilyen lehetőség. Meg picit lehúzza az is, hogy AA elemek kellenek bele, jobban szeretem a Li-lionosakat. Utazásnál praktikusabb ha nem kell ceruzaelemeket meg a nehéz töltőjét cipelni.
Közben még találtam ezeket is, ezekről mi a véleményetek?:
Nikon Coolpix P510
Fujifilm Finepix HS30 EXR vagy S4000?
Egyértelműen magasan kategóriás gépek, de az S4000 nem egy ligában játszik velük.
A HS30-at venném. Kivéve ha fontos a nagyobb zoom, és kisebb méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!