Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudnátok nekem CANON kompakt...

Tudnátok nekem CANON kompakt fényképezőgépet ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretnék új gépet venni, de nagyon bizonytalan vagyok. Azt tudom, h. mindenképpen CANON márkájút szeretnék, és kb. 50 ezer ft lenne amit rászánok. Elsősorban portréfotózásra, családi események ill. tájkép fotózásra használnám, valamint fontos lenne a jó minőségű videó is. Ezeken a típusokon gondolkodom, de ha van más ötletetek szívesen fogadnám azt is. Canon PowerShot SX160 IS (16 MP, 16x optikai zoom, 28mm-es nagylátószög, 48eFt), Canon PowerShot A4000 IS (16 MP, 8x optikai zoom, 28mm-es nagylátószög, 35eFt), Canon PowerShot A3400 IS (16 MP, 5x optikai zoom, 28mm-es nagylátószög, 33eFt), Canon Digital IXUS 127 HS (16 MP, 5x optikai zoom, 24mm-es nagylátószög, 45eFt)

2013. jan. 24. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Vele készült képek: [link]

2013. jan. 24. 12:37
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ez tökéletes választás lenne a számodra [link]
2013. jan. 30. 22:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget, végülis SX220 lett!!! :) Ma rendeltem meg! Még1x köszi, h. felhívtad rá a figyelmem!!! :)
2013. febr. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!