Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgépet vásárolnék....

Fényképezőgépet vásárolnék. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy Pentax X-5 -ös fényképezőgépet, olvastam róla sok jót, igazából a FullHD videófelbontás fogott meg benne, bár nem tudom milyen képeket készít. Részletgazdag képekre lenne szükségem, mély színtartalommal. Elég kreatív vagyok ilyen téren, ha fényképezőgép van a kezemben, mindig csinálok elég sok jó képet, és rokonom mondta, hogy folytassam ezt a hobbim, mert van hozzá érzékem(csak éppen fényképezőgépem nincs..). Nem vagyok tisztában ennek a gépnek a teljesítményével, manuális fókusz lehetséges e videófelvétel közben, vagy fényképezés közben. Indulnék pályázaton, de mint mondtam, nincs gépem, és vennék egyet, ami nem egy 20ezres digitális "partifényképező", hanem amivel már komolyabban ki tudnék bontakozni a témában. Vannak elképzeléseim.

Ilyen 60-70 ezer forint környéki gépeket tudnátok ajánlani? Vagy szerintetek ez megfelelne? Ha hasonló árban tudtok valamit, amivel jobban járnék, kérlek írjátok meg.

(Nem a gépekhez értek -annyira- , hanem a fotózáshoz, képbeállításokhoz, és kreativitásom élném ki benne)

2012. dec. 18. 17:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, még pluszba hozzáfűzném, hogy DSLR-ben gondolkodom :)
2012. dec. 18. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:

60-70 ezerbe DSLr csak használtan és nyögve nyelősen fog beleférni. Ebben a kategóriában mindenképp a Canon 20D + 18-55 IS II kombót javaslom.

A Pentaxod nem DSLR, hanem egy bridge gép.

2012. dec. 18. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Van már neten képeid, meglehetne nézni? :) Akár privibe is elküldheted a linket. Am Fuji hs10-vagy 20-as is remek gép, azok bridge, viszont van nagylátod és teléd is, manuál beállításokkal, remek gép lenne, nagy lehetőségeket adna. DSLR-hez több pénz kellene, min a duplája... :S
2012. dec. 19. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, akkor lehet hogy "bridge" géppel kellene futnom először :) (Mondtam hogy sajnos nem értek annyira a gépekhez)

A második válaszolónak küldök privátban képet :)

Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz.

2012. dec. 19. 16:48
 5/5 anonim válasza:
cannon eos 350D kit obival 45000-50000 plussz még egy olcsóbb táskát is tudsz hozzá venni
2013. jan. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!