Fényképezőgépet vásárolnék. Milyet vegyek?
Kinéztem egy Pentax X-5 -ös fényképezőgépet, olvastam róla sok jót, igazából a FullHD videófelbontás fogott meg benne, bár nem tudom milyen képeket készít. Részletgazdag képekre lenne szükségem, mély színtartalommal. Elég kreatív vagyok ilyen téren, ha fényképezőgép van a kezemben, mindig csinálok elég sok jó képet, és rokonom mondta, hogy folytassam ezt a hobbim, mert van hozzá érzékem(csak éppen fényképezőgépem nincs..). Nem vagyok tisztában ennek a gépnek a teljesítményével, manuális fókusz lehetséges e videófelvétel közben, vagy fényképezés közben. Indulnék pályázaton, de mint mondtam, nincs gépem, és vennék egyet, ami nem egy 20ezres digitális "partifényképező", hanem amivel már komolyabban ki tudnék bontakozni a témában. Vannak elképzeléseim.
Ilyen 60-70 ezer forint környéki gépeket tudnátok ajánlani? Vagy szerintetek ez megfelelne? Ha hasonló árban tudtok valamit, amivel jobban járnék, kérlek írjátok meg.
(Nem a gépekhez értek -annyira- , hanem a fotózáshoz, képbeállításokhoz, és kreativitásom élném ki benne)
60-70 ezerbe DSLr csak használtan és nyögve nyelősen fog beleférni. Ebben a kategóriában mindenképp a Canon 20D + 18-55 IS II kombót javaslom.
A Pentaxod nem DSLR, hanem egy bridge gép.
Értem, akkor lehet hogy "bridge" géppel kellene futnom először :) (Mondtam hogy sajnos nem értek annyira a gépekhez)
A második válaszolónak küldök privátban képet :)
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!