Szerintetek milyen fényképezőgép felelne meg high speed fotózásra?
Nem igazán értek hozzá de szerintem a hangsúly az objektíven van ilyen célú fotózásnál. Ami nem olcsó mulatság.
(ezt dobta ki a gugli)
Ja, legjobb lenne, ha elhagynád a hülye jenki zsargont és leírnád érthetően, mit is tervezel :)
(high speed, ami éppen utalhat érzékeny filmre vagy tág lencsére/rövid záridőre is vagy akár puskagolyó fotózásra is :)
A válasz egyszerű. Ma a legjobb a Casio EX-FH sorozata e célra. Nekem az utolsó előtti modell van meg, (az utolsót nem látom magyarországi forgalmazónál), az EX-FH20. 40 kockát tud másodpercenként. Igaz, hogy ezt csak egy másodpercig tudja. Bár a 40 kép az adott, s az idő a beállítható, de fogalmazzunk úgy, hogy 40 képet legrövidebb idő alatt 1 másodperc alatt el tud készíteni. Előfelvételesdi is lehetséges, azaz az expo gomb félig lenyomása után elkezdi tárolni - ez is beállítható, hogy mennyit vegyen hozzá a 40 képhez ezekből.
Azonban tudni kell, hogy másra ez a gép annyira nem jó (próbáltam használni igénytelenebb fényképezőgépnek, a hangsúly az igénytelenebb szóra tevődött), s ára majd egy százas. Én lovak mozgásához vettem, de inkább a nagy sebességű video funkcióját használom. E pillanatban a high-speed video felbontásában is a Casio a legjobb - noha a differencia nem sok. Az gyönyörű tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!