Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne kb. egy...

Mennyibe kerülne kb. egy ilyen fényképezőgép?

Figyelt kérdés

olyat akarok, ami nem "annyira profi" hanem, nem homályos, és lehet vele rendes képeket készíteni... (most 5mp-esem van az is telefonon.., ettől biztos hogy jobbat akarok :DD)

légyszi, írjatok árat, megapixelt, és tapasztalatokat róla, meg egyéb infókat :D :))...

2012. okt. 30. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem Hp c200 Digitális Kamerám van 14.0 megapixeles, Tökéletes képeket csinál :)
2012. okt. 30. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Jha ár.. kb 20-25ezerért már kapsz bár én akciósan vettem 17ezerér :)
2012. okt. 30. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért homályosak mert béna az optikájuk,és gyenge vacak az érzékelőjük. A megapixeleket felejtsd el annak semmi köze a minőséghez ,egy gép minősége csak a tesztekből és az árcédulájából derül ki.

Én a sigma dp2 családot ajánlanám neked ami egy kompakt de profi gép a kategóriában a legerősebb optikával ,gyakorlatilag 200ezres kompakt zoomos leicát veri optikában,tudásban nem . Egy hátránya van ezeknek a sigmáknak :lassúak azaz iso50 -100 utána zajos bár van zajszűrő is de én nem használom inkább türelmes vagyok és használom az állványt ,más megoldás nincs de cserébe kuvra jó képeket kapok a 110e ft om ért cserébe. nézd meg bár a teljes felbontást nem engedi megnézni de más feltöltőknél találsz teljes képeket ami esetünkben 4,6 mega pixel, de ennek semmi köze a gagyi mobiltelós és egyép 10-16 mp es vackokhoz majd meglátod.

Amit te most 5mp esnek hiszel az valójában optikailag 1 et ha tud ,persze benne van 5mp el csak homályos használhatatlan értsd így.

[link]

2012. okt. 30. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de olyanra gondoltam, ami olcsóbb :D vagy olyan ami olcsó de jó :D vagyis.na xdd lehet vele normális képet csinálni, ás ne legyen annyira drága.. :D tudom hogy nehéz kérés, de tényleg nem akarok annyira profi fotókat..
2012. okt. 30. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

De nem írtad le a max árat? Én azt hittem hogy belefér 150ig... amúgy én 100 alatt nem tudok újjat mondani jó fényképezőt csak kamerát ,általában a fényképezők ott kezdődnek 1000$ nál és akkor még finoman szóltunk.

Vagyis ha 100 alatt veszel akkor szinte tök mindegy hogy mit veszel ,ugyan azt kapod más csomagolásban, kapsz egy rakat digitális emulációt amivel elbohóckodhatsz pl 3D konvertálás ,háttérelmosás,HDR,képi effektek ,16 Mpixel,jutubvideofeltöltés,panoráma, itelligens módok ,mosolyérzékelés, több exp ból egy kép konvertálás stb...

Természetesen mosott életlen és zajos natív képen ,vagyis ingyen nem adják a minőséget.

2012. okt. 31. 22:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Mind1, legfeljebb gyűjtök rá xD.. :D
2012. nov. 1. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézd csak.

szerintem neked való és megéri ,de a teljes felbontást itt sem ajánlom. Amugy erős videója van.

[link]

[link]

2012. nov. 1. 15:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)..
2012. nov. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!