Létezik kerek képernyőjű fényképezőgép?
Figyelt kérdés
Van egy képem amin az előttem két lévő ember egy makettet fényképez. Az egyiknek fordítva van a fényképezőgépe.. vagy kerek a kijelzője. Mert ha kerek, akkor a makettet fényképezi, ha nem akkor viszont teljesen úgy néz ki mintha engem fényképezne. Nem tudom eldönteni...2012. okt. 22. 21:05
1/4 tetro válasza:
Próbálom megérteni de nem megy. Talán ha felraktad volna a képet... De nem, nincs ilyen fényképező.
2/4 anonim válasza:
Milyen nyelven írtad a kérdésedet? Hasonlít a magyarra, de tökéletesen érthetetlen.
Olyan gép van, ami „nem oda néz, ahova lát.” Cserélhető objektíves gépekhez lehet olyan előtétet kapni, amely szemből olyan, mint bármelyik gép, de elöl nem lencséje van, hanem csak imitáció. Oldalán van egy kerek nyílás, belül pedig egy 45 fokos tükör. Így nem az kerül a képre, ami a gép előtt van, hanem az, ami oldalt. Erre gondolsz?
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi próbáltam elmagyarázni a szitut. Lehet, hogy csak fordítva tartja a gépet ezért látszik úgy mintha a mögötte lévő dolgokat fényképezné.
Amúgy sima kicsi digitális gép nem egy profi.
2012. okt. 23. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!