FONTOS! Melyik gép a jobb Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 IS II vagy Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 DC III?

Figyelt kérdés
Köszönöm minden válaszolónak!

2012. aug. 3. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Negyedik válaszoló: Azért írtam mert szerintem neki fölösleges, mert azt se tudja mi az az objektív, ha ennyire nem ért hozzá elég neki egy kompakt is, a dslr-ek nem jók point and shot gépnek. És honnan a szarból veszed hogy irigy vagyok? 7D-m van
2012. aug. 4. 15:50
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azokra a megjegyzésekre meg csak annyit reagálnék, hogy ha valaki megteheti miért sz@r gépen tanuljon, másrészről, csak segítséget kértem, ,hogy melyik objaktív lenne a jobb, de a harmadik komment már leoltott. Mindegy, azért fog ez az ország oda jutni, ahova, mert még az emberek sem segítenek a másik emberen, akkor mit várnánk el a politikusoktól.. mindegy ez más téma, de mindenki érti remélem, és nem feltétlen az objektív kiválasztására gondoltam. szép hétvégét!
2012. aug. 5. 08:31
 13/13 vadfanta válasza:
100%

Így van! Aki nem tudja, hogy mi az az objektív, az ne vegyen

DSLR gépet, annak a kompakt is túlzás. Sőt, a telefonja

kameráját se használja! Lehet hogy a színes ceruzakészlet is túlzás neki...

Komolyan, hogy lehet ilyen marhaságokat írni? Barátnőm se

tudja, hogy mi az az objektív se azt, hogy a rejtéjes jelek mit jelentenek rajta, mégis 10x jobb képeket csinál a 30D-mel mint a saját kis gagyikompaktjával.

Amikor megkapja tudja, hogy a tárcsát a "zöld kocka"-ra kell

tekernie és mehet a fotózás.

A kedves kérdezőnek meg:

Kicsit drágább, de azt kit-et (kamera+objektív csomag)

válaszd, amiben szerepel az "IS" felirat, ez takarja a

képstabilizátort, és teszteket olvasva, képeket nézegetve is jobb objektívnek tűnik.

Amikor meg fotózol, stabilizátor és autofókusz bekapcs, gépet zöld kockára és remek képeket fogsz készíteni.

Közben meg elkezdheted tanulgatni, hogy mire is képes egy DSLR

ha nem gyerek módban használod. Jó móka lesz, meglátod! :)

2013. júl. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!