Legjobb (kompakt digitális) fényképezőgép márkák?
Figyelt kérdés
Nikon-ra tippelek, esetleg Sony-ra vagy Panasonic-ra, de mondjátok meg ti :)2012. máj. 19. 14:46
1/7 anonim válasza:
Adott modelltől függ, hogy melyik a jobb...
2/7 anonim válasza:
Nézd a legjobb kompakt gépek ára vetekszik a bridge gépek árával. Így értelmetlen meghatározni egy márkát, mert árfekvés függőek, és bizonyos ár felett már szóba sem állnék kompakt géppel. Az olcsóbbak szinte ugyan azt tudják.
3/7 anonim válasza:
Német tesztek (őket nem érdekli a márkanév, xarrá nyúzzák a gépeket) alapján kompakt kategóriában Panasonic, Samsung, Nikon a sorrend. Optikai stabilizátorral nyilván. Áruk 30-80 ezer között mozog, e felett már brodge gépeket inkább, 120 ezertől alap DSLR-ek már vannak.
4/7 anonim válasza:
Nekem jelenleg Sony dsc-s5000 van nagyon szép képeket készít , sötétben is gyönyörűek a képek , 14mpx , 140mm wa
23k :D
5/7 anonim válasza:
Canon, Nikon, Panasonic, Fujifilm, Sony, Olympus, Pentax a legjobb márkák évek óta. Sorrendet felállítani értelmetlen köztük, mert modellje válogatja.
Esetleg Samsung és Casio is szóba jöhet.
6/7 anonim válasza:
Nikon, Canon, Sony, Samsung, Panasonic, én ezekre szavazok de persze a modeltöl is függ. En is most akarok venni, egy samsungot néztem ki ami elég sok mindent tud. A családban mindenkinek Sony és Samsung van, és egy valakinek egy dslr Pentax, de az nagyon sz..r képeket csinál, vagy ők nem tudják használni.
7/7 anonim válasza:
2024-ben szerintem
Legjobb minőség: Sony Alpha A7 III
Arany középút: Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II
Olcsók közt a legjobb: Fujifilm Instax Mini Evo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!