EOS-M42 adapter csipjének programozása?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Nyilván tosszul kerestem, de gugli nem akarta barátom lenni és nem mondott semmit ezzel kapcsolatban.
Tudnátok adni egy leírást h hogyan programozzam be a csipet ha egy canon d400 vany az egyik oldalán a másikon pedig egy Pentacon auto 2.8/13 MC obi? F2.8-22
köszi
2012. márc. 2. 17:23
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elgépelésekért.
2012. márc. 2. 17:25
2/4 anonim válasza:
Hol vetted? Milyen típus? Enélkül nehéz megmondani, mert apróságokban eltér a különböző adapterek programozási menete, de valami ilyesmire számíts:
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
Soósfotónál vettem, a gyűrűn nincs semmi, a dobozán is csak annyi, kézzel írva "EOS-M42 emu tanítható"
2012. márc. 3. 12:27
4/4 anonim válasza:
Akkor viszont az eladót kell emgkérdezni. Hívd fel, vagy írj neki, szerintem normális választ fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!