Milyen tudású WIFI-adaptert érdemes venni Tv-hez?
Van egy wifi ready tv, ahhoz kéne egy adapter, nekem a routerem 54mb/s-et tud(15megás netem), és a gyári drága tudása:
IEEE802.11n: Tx Max 150Mbps, Rx Max 300Mbps
IEEE802.11g/ IEEE802.11a: Max 54Mbps
IEEE802.11b: Max 11Mbps
Elég lenne egy gyengébb minőségü is?
Köszi, de
Ehelyett megfelel tudásban?
Egyébként írja a leírásban hogy valami usb hosszabbítót is használjak gondolom a jobb jelvétel miatt
Support Operating System
Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista
Akkor ez hogy kompatibilis a TV rendszerével?
idézem:
,,Tulajdonságok:
54M sebességű USB wireless adapter kiterjesztett hatótávolsággal, ->kizárólag<- számítógépekbe. "
Egy TV nem rakhatsz akármint, általában csak a gyártó saját gyártmányú eszköze kompatibilis vele, ami kb 10 eFt fölött van általában. Ha van a TV -be LAN adapter (RJ-45 -ös bement), akkor egy Wi-Fi Access Point -al jöhetsz ki olcsóbban:
Befogod vele a kívánt jelet AP kliens módban, majd összekötöd a TV -vel. Teljesen platformfüggetlen.
Az lett volna, hogy drága:)
20e ft, és még ez úgy nagyjából okés, csak azért akarok olcsóbbat, mert ez szerintem az én 54mb/s-os routeremhez túl sokat tud, és hogy elég lenne egy kisebb teljesítményű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!