Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kameránál hogyan tudhatom...

Kameránál hogyan tudhatom meg, maximálisan mekkora SD kártyát képes kezelni?

Figyelt kérdés

Elovastam a honlapján a specikfikációkat, útmutatót stb, de sehol nincs róla szó.

Létezhet, hogy bármekkorát beletehetek?

Az biztos, hogy 128 GB-ossal működik rendesen, de jobb lenne dupla vagy akár 512-es, mert nagyon hamar betelik.

Mitől függ a határ, már ha van?

Konkrét típus:

Sony FDR-AX100E és AX700

és

Sony HDR-AS200 (akciókamera)

#kártya #kamera #Sony #kártyaméret
dec. 22. 16:06
 1/4 Szirty ***** válasza:
100%

Ezt olvastad?

[link]

Vagy ezt:

[link]

Esetleg ezt:

[link]

dec. 22. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:

persze, de hát ebből nem tudopk meg semmi lényegeset.

na meg up to 64GB ??????? miről beszélnek? én most is 259-psat hazsnálok benne, és az érdekelne, hogy az 512-es működne benne vagy sem. és nyilván nem Sony, hanem szimpla Kingston Gol típusban.

dec. 22. 19:00
 3/4 Szirty ***** válasza:
100%

"...de hát ebből nem tudopk meg semmi lényegeset."

Azt kérdezted: hogyan tudhatom meg, maximálisan mekkora SD kártyát képes kezelni?

Ott van abban amit linkeltem:

FDR-AX100/FDR-AX100E/HDR-CX900/HDR-CX900E

"SD memory cards with a capacity up to 128 GB have been confirmed to operate properly with this product."

Lefordítsam neked? :)

"miről beszélnek?"

Arról hogy leírták mi az a gyártó, típus, méret amivel garantáltan működik.

Feltételezhető hogy nem próbálták bele a világ összes gyártójának összes kártyáját.

De te megteheted ha van kedved.

Szóval innentől kell egy kis szerencse...

dec. 22. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:

oké, csak ők a saját Sony kártyájukat erőltetik nyilván.

ezért voltam kíváncsi arra, hogy valaki tapasztalatból vagy éppen egyéb ismeretekből tudja-e, hogy mitől füögg, mégis mekkorát képes kezelni egyéb típusokkal.

sok eszközzel jártam már úgy, hogy leírták, max 32 vagy 64 GB, aztán vígan használtam a 128-assal vagy 256-ossal. inkább az írási sebesség a nem mindegy, és a kártya minősége, de ha veszek egy jobb Kingstont, akkor azzal nem volt probléma.

jó kérdés ... olyat már hallottam, hogy az 512-est nem tudta kezelni esetleg, de az is kártyafüggő volt.

dec. 22. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!