Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A kis SD kártyás kémkameráknak...

A kis SD kártyás kémkameráknak így ebben a formában mi az értelmük?

Figyelt kérdés
Vettem egy Panta Pocket mini kamerát, mert a padlásomon hallom, hogy valami matat. Ugyan éjjellátó funkcióval rendelkezik, de kapcsoltam hozzá világítást. Egy teljes feltöltéssel 1 órát sem bír ki. Viszont nekem a padlásomon konnektor nincs... Elvileg kémkamera, szóval ha vezeték van bedugva, akkor elveszti a funkcióját. Így ennek mi értelme van?
tegnap 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Rákerestem. A kocka formájából ítélve, ezt nem épp arra tervezték, hogy mellényzsebből kandikáljon kifele.

Inkább arra, hogy a szekrény sarkába megbújjon. Így végülis nem gond ha kell neki kábel ha egész napra akarsz vele megfigyelni valamit

tegnap 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Tedd powerbankra. Csak nincs akkora energiaszukseglete

Egyébként mondom semmi. Ezek ipari hulladékok. Amire ráírják kém és páran berendelik betyarkodni.

tegnap 12:48
 3/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Az eredeti csomagoláson nem látom ezt a kém / spy meghatározást, vagy van itt egy gépi fordítás:

"Ez a sokoldalú minikamera nagy felbontásban, 1280x720p felbontásban menti a fényképeket és videókat.

A Panta Pocket Cam rendkívül kicsi, mint egy érme, minden zsebben és sarokban elfér. Tökéletes felvételeket készíthet otthonról, kertről, autóról, raktárról, hátsó udvarról és akár sportolás közben is."

Persze, a reklámdumát nem kell teljesen komolyan venni, de a kis házban csak egy kis Li-po akku fér el, az ennyit tud.

A9 Mini Camera néven futó eszközben, vagy hasonló társaiban is csak egy kis lapos akku van, az sem bír többet.

tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!