Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudok jó fotóst Szeged portré...

Tudok jó fotóst Szeged portré fotózáshoz aki nem horror áron dolgozik?

Figyelt kérdés
Ilyen fotó stúdiót keresek ahol beltéri fotókat csinál a fotós. Találtam egy manust de horror áron dolgozik: 10 kép a minimum amit csinál azt is 38 ezerért...

dec. 14. 12:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
A fotózás márpedig nem lesz egy olcsó dolog, ha csúcsminőségű képeket akarsz. Kereshetsz olyan fotóst is, aki a mobiljával csinálja, az sokkal olcsóbb, de akkor az olyan is lesz. ☺️
dec. 14. 13:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi kerül olyan sokba? Bemegyek, fél óra alatt végzünk. Ennyi. Nem kell túl bonyolítani.
dec. 14. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
10 studióban lött kép teljesen korrekt 38 ezerért és nem ez a horror ár. Budapesten legalább a kétszeresét, de még a háromszorosát is simán elkérik.
dec. 14. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Az még reális áron dolgozik.

A fotós nehezen él meg, csak a felszerelése több milliós tétel, a studiót bérleti díját is fizetni kell, meg a studió világitás sem olcsó dolog.

dec. 14. 20:30
 5/12 A kérdező kommentje:

Eleve nekem nem kell 10 kép.

Nekem ez akkor sem ér meg ennyit, maximum egy 10-est megérne de attól többet biztos nem. Akkor ez esélytelen lenne?

Hát nem tudom amúgy. Most ha neki az megéri hogy el sem megyek akkor semennyit nem keresne. Ha csinálna pár képet egy 10-esért akkor legalább keresne valamennyit 🙄

dec. 15. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"10esért"

Jó vicc volt.

dec. 15. 17:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Vicc vagy nem vicc, nekem annyit ér meg ennyi. Kereslet/kínálat. Ha valakinek megér 38 ezret hogy csinálnak róla pár képet, az meg is érdemli. Nekem nem.
dec. 15. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jut egy régi történés, álltam 20 éve a sportverseny "hivatalos" fotósa mellett, és jött az egyik versenyző mamája és papája, és érdeklődtek képek felől. Az árat hallva teljesen felfújták magukat, és mondták, ők nagyon jól tudják, mennyibe kerül egy CD lemez. És lám, még mindig itt tartunk. :D :D
dec. 21. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:

"Kereslet/kínálat. Ha valakinek megér 38 ezret hogy csinálnak róla pár képet, az meg is érdemli. Nekem nem."

Nélküled is jól meglesz a fotós. Nehogy már úgy nézzen ki ,hogy te tennél neki szívességet, hogy elmész hozzá xDD

Kíváncsi lennék, mit dolgozol, csak hogy odamondhassunk egy 500ft/órás árat neked ^^

jan. 6. 04:33
 10/12 Waff ***** válasza:
Teljesen igaza van a kérdezőnek. Egy olyan régióba ahol 250-300 ezer ft egy havi átlagfizetés, ott 10 képért több mint pofátlanság 40 ezreket elkérni. De én is így vagyok sok dologgal munt a kérdező, kérjen annyit nyugodtan, aki van olyan hülye az meg fizessen neki annyit. És lehet itt jönni a marhasággal hogy drága volt a fényképezőgép stb, pl egy egyetemet is több millió ft befejezni, aztán ha megvan a havi nettó 300 diplomás végzettséggel, havi 168 órával akkor az már kiemelkedő bérezésnek számít. Én zenélek évek sok éve, a gitárjaim, erősítőim összértéke több millió forintra rúg. Most akkor ha elmegyünk valahová zenélni kérjek 40 ezer ft/ dal, merthogy drága volt a gitár meg az erősítő? Lehetne, csak akkor nem csodálkoznék ha képenröhögnek és elküldenek melegebb éghajlatra.... Ne vicceljünk már.
jan. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!