Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudok jó fotóst Szeged portré...

Tudok jó fotóst Szeged portré fotózáshoz aki nem horror áron dolgozik?

Figyelt kérdés
Ilyen fotó stúdiót keresek ahol beltéri fotókat csinál a fotós. Találtam egy manust de horror áron dolgozik: 10 kép a minimum amit csinál azt is 38 ezerért...

tegnapelőtt 12:52
 1/7 anonim válasza:
100%
A fotózás márpedig nem lesz egy olcsó dolog, ha csúcsminőségű képeket akarsz. Kereshetsz olyan fotóst is, aki a mobiljával csinálja, az sokkal olcsóbb, de akkor az olyan is lesz. ☺️
tegnapelőtt 13:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi kerül olyan sokba? Bemegyek, fél óra alatt végzünk. Ennyi. Nem kell túl bonyolítani.
tegnapelőtt 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
10 studióban lött kép teljesen korrekt 38 ezerért és nem ez a horror ár. Budapesten legalább a kétszeresét, de még a háromszorosát is simán elkérik.
tegnapelőtt 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Az még reális áron dolgozik.

A fotós nehezen él meg, csak a felszerelése több milliós tétel, a studiót bérleti díját is fizetni kell, meg a studió világitás sem olcsó dolog.

tegnapelőtt 20:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Eleve nekem nem kell 10 kép.

Nekem ez akkor sem ér meg ennyit, maximum egy 10-est megérne de attól többet biztos nem. Akkor ez esélytelen lenne?

Hát nem tudom amúgy. Most ha neki az megéri hogy el sem megyek akkor semennyit nem keresne. Ha csinálna pár képet egy 10-esért akkor legalább keresne valamennyit 🙄

tegnap 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

"10esért"

Jó vicc volt.

tegnap 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Vicc vagy nem vicc, nekem annyit ér meg ennyi. Kereslet/kínálat. Ha valakinek megér 38 ezret hogy csinálnak róla pár képet, az meg is érdemli. Nekem nem.
tegnap 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!