Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legijesztőbb dolog,...

Mi volt a legijesztőbb dolog, amit valaha láttatok élőben?

Figyelt kérdés
Olyan esemény, ami valamiért úgy megrázott, hogy a mai napig emlékeztek rá, és beleborzongtok amikor eszetekbe jut.

2024. jún. 23. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Hmm. Öszinten szolva nincs ilyenem. Leokopogom.

Amire ugy emlekszem max, 35 vagyok a lanyom 2,5

1 evesen egy fajdalomcsillapito tablettat csent el a taskambol

Azt lattam hogy feher nyal folyik a szajabol es furan Grimaszol, szopogatta a tablettat, ugye oldodott

Szivrohamot kaptam kb

Szerencsere nem nyelte le

Hanyt is a kicsim mert ugye keseru volt, jo is, minden kijött.

Felora.mulva jatszott mar

De en napokig sirtam annyira megijedtem

2024. jún. 23. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Igen, ez is nagyon ijesztő lehet, pláne, hogy hozzátartozóról van szó. Nekem van nagyon durva élményem sajnos, de azt nem írom le ide, mert inkább horrorfilmbe lenne jó, nem fórumra.
2024. jún. 23. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Lányom kórházban volt, intenzív osztályon. Mentünk látogatni, és nem mehettünk be a kórterembe, ajtó csukva, rosszul van egy beteg. Berohant egy orvos, és az ajtó ahogy nyílt, láttam, hogy 5 doki áll a lányom ágyánál.

Elájultam.

(Ennél ijesztőbb nem volt, de most, hogy leírom is, zsibbad a kezem és nehezen kapok levegőt.)

2024. jún. 23. 13:10
 4/7 Tatyó ***** válasza:
86%

Ez nem túl ijesztő, de láttunk egy felfestést az úton, ami egy közúti baleset helyszíneléséből származott és a következőt tartalmazta:

-"ajtó" , tőle kb 10 m-re: "láb", kb 15 m : "fej"...

Az úton visszanézve pedig kb 800 m gumiégetés nyoma mindkét sávban.

A kisebbségi delikvens "szerencsére" egyedül próbálgatta új jogsiját és az

autója képességeit...

2024. jún. 23. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A sok bunkó leírhatná, hogy miért pontozta le a 3-ast. Ja, gyerekét haldokolni látni, az nem is ijesztő...
2024. jún. 23. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Gyerekként láttam egy friss baleset maradványait. A szüleimmel autóval mentünk haza egy élményfürdőből, amikor annak bejáratához közel frontálisan úgy összeütközött két kocsi, hogy az egyik az árokban, másik pedig az út közepén landolt. Fejjel lefelé. Friss volt a vér az aszfalton, egy rakat mentős, helyszínelő volt már ott, és sajnos fehér zsákok is voltak - de nem üresen.

Anya azonnal szólt, hogy ne nézzek oda, de az a pármásodperc is bőven elég volt, hogy megmaradjon a látvány.

2024. jún. 23. 21:51
 7/7 anonim válasza:
Mikor gyermek voltam láttam ahogyan egy hajléktalan letépi a saját hőrét és azt eszi.
2024. jún. 29. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!