Mi volt a legijesztőbb dolog, amit valaha láttatok élőben?
Hmm. Öszinten szolva nincs ilyenem. Leokopogom.
Amire ugy emlekszem max, 35 vagyok a lanyom 2,5
1 evesen egy fajdalomcsillapito tablettat csent el a taskambol
Azt lattam hogy feher nyal folyik a szajabol es furan Grimaszol, szopogatta a tablettat, ugye oldodott
Szivrohamot kaptam kb
Szerencsere nem nyelte le
Hanyt is a kicsim mert ugye keseru volt, jo is, minden kijött.
Felora.mulva jatszott mar
De en napokig sirtam annyira megijedtem
Lányom kórházban volt, intenzív osztályon. Mentünk látogatni, és nem mehettünk be a kórterembe, ajtó csukva, rosszul van egy beteg. Berohant egy orvos, és az ajtó ahogy nyílt, láttam, hogy 5 doki áll a lányom ágyánál.
Elájultam.
(Ennél ijesztőbb nem volt, de most, hogy leírom is, zsibbad a kezem és nehezen kapok levegőt.)
Ez nem túl ijesztő, de láttunk egy felfestést az úton, ami egy közúti baleset helyszíneléséből származott és a következőt tartalmazta:
-"ajtó" , tőle kb 10 m-re: "láb", kb 15 m : "fej"...
Az úton visszanézve pedig kb 800 m gumiégetés nyoma mindkét sávban.
A kisebbségi delikvens "szerencsére" egyedül próbálgatta új jogsiját és az
autója képességeit...
Gyerekként láttam egy friss baleset maradványait. A szüleimmel autóval mentünk haza egy élményfürdőből, amikor annak bejáratához közel frontálisan úgy összeütközött két kocsi, hogy az egyik az árokban, másik pedig az út közepén landolt. Fejjel lefelé. Friss volt a vér az aszfalton, egy rakat mentős, helyszínelő volt már ott, és sajnos fehér zsákok is voltak - de nem üresen.
Anya azonnal szólt, hogy ne nézzek oda, de az a pármásodperc is bőven elég volt, hogy megmaradjon a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!