Kisméretü bel vagy kűltéri ip kamerát keresek amit laptoprol lehet nézni. Win10-11. és elfogadható képet, videót csinál. Van ilyen ?
Figyelt kérdés
nov. 3. 05:25
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És tudnál mondani párat ? Esetleg linket tudnál küldeni ?
nov. 4. 06:34
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Igazábol ezek elég jónak tünnek. De hogy tudom laptoprol nézni valamelyiket is ? Mert ahogy olvasom, csak az androidot, es az iost támogassák.
nov. 4. 19:25
5/5 anonim válasza:
A rövid leírás lehet nem említi az árukeresőn, ebben a kategóriában szokott lenni pc hez is szoftver.
Azért nem említi a pc-ét, mert webes felületet nem futtatnak már ezek a relative olcsó kamerák, így böngészőből nem tudod konfigurálni illetve sem élő sem rögzített képet visszanézni.
Ellenben van hozzájuk egy pc-re telepíthető szoftver.
Amiről biztosan tudom, az Imou, ugyanis én ilyet használok.
Van pc-re szoftvere, ahol az SD kártyára történő rögzítéseket, élőképet tudod visszanézni és az egyéb beállításait tudod kezelni.
Az Imounak is van több típusa, fix illetve forgatható kivitelben, mivel a Dahua a gyártója a szoftverei oda-vissza kompatibilisek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!